Barion Pixel

Parfüm Workshop Ajándékutalvány

64990 Ft

Private Parfüm Gift Card- Személyes Parfüm workshop (egy alkalmas )

(1 fő részére szóló utalvány)

Hozz létre egy személyre szabott parfümöt, ami kifejezi egyedi stílusodat. Privát időpont egyeztetés szükséges. Az utalvány 1 évig érvényes.

A kész parfümöt hazaviheted egy különleges parfüm üvegben (50 ml).

Emeld az élményt a gravírozással és a személyre szabott kártyával.

 

Kategória: Címke:

Leírás

Az egyéni workshopokat annak ajánljuk, akik szeretnék egy privát élményt a parfümőrrel, nem szeretnének mással együtt illatot készíteni, illetve rugalmasan szeretnének időpontot foglalni. Ez a lehetőség előnyös, ha te nagyon sok illatot szeretnél kipróbálni, és igazán meg szeretnéd érteni a parfüm készítés mesterséget. Ha kedvet kaptál, ráadásként lehetőséged van beülni a parfüm orgona mőgé, ami

Lépj be az Aroma Lab varázslatod világába! Egy kreatív élmény Budapest szívében! Fedezd fel a kézműves parfüm workshop varázslatát az Aroma Lab vezetésével, ahol saját, kézműves illatodat alkothatod meg. A parfümödnek csupán a kreativitásod szab határt, egyedi parfümöd elkészítésében szakértő parfümőrünk, Mándics Anna lesz segítségedre. Lepd meg szeretteidet ezzel a különleges programmal az Aroma Lab-ban!

Az Aroma Lab egyedi illatok műhelye, ahol a prémium parfüméria újragondolása és kézműves hagyományok találkoznak. Minőségi olajok és természetes aromák alkotják palettánkat, és több mint 250 összetevőből válogathatsz.

A workshopok mélyebb kapcsolatot teremtenek az illatokkal, és lehetőséget adnak arra, hogy megértsd, hogyan szólíthatod meg érzékeidet a legjobban. Privát légkörben minden résztvevő az illatművészet részesévé válik, egyedi tapasztalatokkal és egyedi illatokkal gazdagodva.

Élvezd a workshopok egyedülálló hangulatát, és fedezd fel az illatok mélységeit új szemlélettel! Az egyéni workshopokat annak ajánljuk, akik szeretnék egy privát élményt a parfümőrrel, nem szeretnének mással együtt illatot készíteni. Ez a lehetőség előnyös, ha te nagyon sok illatot szeretnél kipróbálni, és igazán meg szeretnéd érteni a parfüm készítés mesterséget. Ha kedvet kaptál, ráadásként lehetőséged van beülni a parfüm orgona mőgé, ami