Barion Pixel

Páros Parfüm Workshop Ajándékutalvány (másolat)

129980 Ft

Páros Private Parfüm Gift Card- Személyes Parfüm workshop (egy alkalmas )

Hozz létre egyedi kézműves illatot a pároddal vagy a legjobb barátoddal. Az egyéni időpontra előzetes bejelentkezés szükséges.

(2 fő részére szóló Ajándékutalvány)

A kész parfümöt hazavihetitek egy-egy különleges parfüm üvegben (50 ml).

Emeld az élményt a gravírozással és a személyre szabott kártyával.

 

Kategória: Címke:

Leírás

Ha szeretnétek a pároddal vagy a barátodal eltölteni egy kis minőségi időt kettesben, és az illatok világa nem áll távol tőletek, akkor ez a páros utalvány kiváló alkalom, hogy a helyszínen két parfümöt is elkészítsetek.

Az ajándékutalvány 1 alkalmas páros parfüm készítésre szól. Válaszd az utalványt, ha meglepetésnek szánod, ugyanis 1 éven belül bármikor felhasználható a megvásárolt jegy.

Lépj be az Aroma Lab varázslatod világába! Egy kreatív élmény Budapest szívében! Fedezd fel a kézműves parfüm workshop varázslatát az Aroma Lab vezetésével, ahol saját, kézműves illatodat alkothatod meg. A parfümödnek csupán a kreativitásod szab határt, egyedi parfümöd elkészítésében szakértő parfümőrünk, Mándics Anna lesz segítségedre. Lepd meg szeretteidet ezzel a különleges programmal az Aroma Lab-ban!

Az Aroma Lab egyedi illatok műhelye, ahol a prémium parfüméria újragondolása és kézműves hagyományok találkoznak. Minőségi olajok és természetes aromák alkotják palettánkat, és több mint 250 összetevőből válogathatsz.

A workshopok mélyebb kapcsolatot teremtenek az illatokkal, és lehetőséget adnak arra, hogy megértsd, hogyan szólíthatod meg érzékeidet a legjobban. Privát légkörben minden résztvevő az illatművészet részesévé válik, egyedi tapasztalatokkal és egyedi illatokkal gazdagodva.

Élvezd a workshopok egyedülálló hangulatát, és fedezd fel az illatok mélységeit új szemlélettel!